
VOORBEELD MENU'S
Dineren aan huis is een speciale ervaring. U heeft de mogelijkheid om heel de avond in de watten te worden gelegd en hoeft u geen zorgen te maken over de organisatie of de afwas.
Luc kookt vanaf 6 personen.
Deze menu's zijn uiteraard aan te passen naar uw eigen wensen.
Prijzen zijn per couvert.
4 gangen menu - 62,50 euro
5 gangen menu - 67,50 euro
6 gangen menu - 72,50 euro
Tafelwater en een amuse zijn inbegrepen

MENU 1
Amuse: op boomschors gevlamde zalmbonbon met srirachamayonaise en kruidenrub
1. Licht geschroeide tonijn tataki met sesam, zeewiersalade, soja en wasabi
2. Argentijnse steak tartaar met verse pittige aioli en geroosterd zuurdesembrood
3. Op de kamado geroosterde diamanthaas met abdijkaas, rode wijnsaus en gerookte pastinaakpuree
4. Mini pavlova met lemoncurd en granola van rode vruchten

MENU 2
Amuse: krokantje gevuld met hertenstoof en zoetzure komkommer
1. Vispalet van coquille, zalm en kabeljauw met kreeftenbisque en parfumrijst
2. Warmgerookte zalm van de kamado met gegrilde groene asperges en balsamico glaze
3. Op de kamado geroosterde bavette met roseval aardappeltjes en groenten in olie
4. In Jack Daniels geflambeerde ananas van de bbq met mascarpone-kokosroom
